Speelparadijs & prieel met buitenkeuken

IMG_0173


Tadaah, daar is ie dan. De buitenkeuken is bijna klaar en wordt besnuffeld en onderzocht door de poezen en kat. Zoals je kunt zien komen er nog wieltjes onder, de barbeque moet er nog in, de electra moet nog worden aangesloten, maar Billy heeft zijn plekje in de zon al gevonden Happy. De klimboom hebben we in partjes laten zagen en worden gebruikt als trappetje voor de katten. We gaan nog even nadenken over hoe en wat we doen om er een mooi en fijne, krab en klimplek van te maken voor onze huisgenootjes. Eerst gaan we er met z'n allen van genieten, proost.

6687B098-8520-467B-80B2-63AC28E5B024

Comments

Verbouwing van het buiten speelparadijs van de katten en de baasjes


IMG_0674

De achtertuin ondergaat een verandering, de klimboom met uitkijk platform gaat eruit. Daarvoor in de plaats komt een prieel met buitenkeuken. De katten blijven binnen zo lang er mannen bezig zijn in de tuin, daarna gaan wij de tuin in om alles zo neer te zetten dat de katten er weer in kunnen zonder dat ze over de schutting heen springen. Leuk, om te zien dat de katten alles in de gaten houden van achter de ramen. Even later zitten ze voor de schuifpui, zo enthousiast zijn ze om alles te kunnen bekijken, te besnuffelen, lekker te graven in het zand en de rest…. Zelfs in de regen blijven ze nog buiten, totdat ze alles naar hun zin hebben onderzocht. Een zeg maar uurtje later druppelen ze een voor een binnen, zoeken een slaapplekje binnen. Nou, das ook weer eens wat anders, die zien we de komende uren niet meer terug. Ze gaan heerlijk slapen en dromen van alles wat ze hebben meegemaakt vanmiddag Happy.

Comments

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring