September 2016

Hieperdepiep meuw, Gefeliciteerd lieve Bibi

Hieperdepiep, onze lieve Bibi is 6 jaar geworden. Helaas maken we dat niet meer mee met haar broer Boris, toch denken we, zoals zo vaak, ook aan hem vandaag. Ze maakt me al vroeg wakker vanochtend, waardoor ik op tijd ben om me klaar te maken voor een dagje kattenoppas. Vanmiddag als we thuis zijn mogen en kunnen ze allemaal weer naar buiten de tuin in. Na een middag ravotten in de tuin, mag Bibi vanavond de clan te trakteren op wat lekkers.
Comments

Tobias

Vandaag op bezoek geweest bij Tobias, een oppaskater en tevens het broertje van onze eigen poes Roos. Een mooie, lieve kater is het broertje van Roos geworden. Samen met zijn huismaatje Milou maakt hij de buurt onveilig. Ondanks dat de kennismaking niet vlekkeloos verliep, kunnen ze nu steeds beter samen door het kattenluik. Milou vindt het wel gezellig dat er weer een ondeugend, nieuwsgierig kattenmaatje in huis is. Ze kunnen heerlijk buiten struinen, waarbij Tobias vaak z'n buurkatje opzoekt (of vice versa) om samen gezellig te spelen of op pad te gaan.
Comments

Meuw, meuw, meuw, meuw, Gefeliciteerd lieve Roos

Vandaag is onze Roos twee jaar geworden. Ze maakt ons zoals gebruikelijk vroeg wakker, zal ze weten dat ze vandaag jarig is. Vanochtend tijdens het broodjes smeren ritueel heb ik haar wat extra ham gegeven. 's Middags hebben we haar extra geknuffeld en 's avonds mocht ze de clan trakteren op wat lekkers.
Ook haar broer Tobias feliciteren wij met zijn tweede verjaardag. Volgende week zie ik deze kanjer weer, kan ik 'm zijn verjaardagsknuffel geven.

IMG_1632
Comments

Wakker worden

Vandaag weer vroeg op, ik heb een studiedag en eerst wil ik op bezoek bij Beauty. Beauty is een poes waar ik aan het oppassen ben. Om 's morgens wakker te worden heb we vier willekeurige wekkers. Bessy (Oma Poes), Bibi (Dochterpoes), Billy (Kleinzoonkat) en Roosje (Kleindochterpoes). Dus altijd ruim voor de wekker wakker Happy Dit blog gaat over de avonturen van onze clan, in mijn andere blog ga ik telkens kort in op een specifiek kattengedragsonderwerp. De blogjes hou ik kort zodat het geen boekwerken worden waar iedereen door moet worstelen. De dag van vandaag begint zo als zovelen, broodje smeren met de clan om je heen en hopen dat er lekkers gescoord kan worden. Meestal deel ik wel een plakje ham met ze, vast herkenbaar. Normaal worden de poezen gescheiden Bessy en Bibi samen in de woonkamer en de pubers naar boven. Vandaag maar niet, meer weten waarom? Ik vertel je er in de komende blogs meer over.Comments

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring